Wilt u graag een app laten maken? Dan is dat zeker mogelijk, want ik kan verschillende soorten apps voor u maken. Maar waarom zou u mij in dienst nemen, vraagt u zich ongetwijfeld af. Hieronder enkele redenen waarom ik één van de beste keuzes ben.

Veel ervaring

Ervaring is natuurlijk hartstikke belangrijk en zeker in deze branche. Theoretisch kan iemand natuurlijk nog zo sterk zijn, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat die persoon dan ook de praktische ervaring heeft die onmisbaar is. Een app maken gaat namelijk verder dan de expertise. Weliswaar is dat het fundament, maar er komt natuurlijk meer bij kijken. Daarbij kunt u denken aan uitvoerige communicatie en uw wensen zo exact mogelijk vertalen naar de praktijk. Ik ben gelukkig voorzien van een combinatie van die twee. Enerzijds heb ik veel ervaring met het ontwikkelen van apps, maar ik snap ook dat communicatie belangrijk is en dat dit vrijwel noodzakelijk is om de klant tevreden te stellen. Daar besteed ik dan ook veel aandacht aan. Voordat u besluit om een app door mij te laten ontwikkelen, stuur ik u graag mijn portfolio op. Ik heb namelijk voor verscheidene bedrijven apps ontwikkeld. Ik ben dus breed inzetbaar en heb ervaring in meerdere branches en ook met verschillende type mensen.

Kan goed in teamverband werken

Een ander voordeel is dat ik uitstekend in staat ben om in teamverband te werken. Misschien wilt u wel een heel groot project realiseren en heeft u daar meerdere mensen voor nodig. Dat is voor mij geen enkel probleem, want ik vind het leuk om ook met andere mensen te werken. Ik heb veel ervaring met het werken in teamverband en ben ook niet te min om verantwoordelijkheid te dragen en de leiding op mij te nemen.

Voor langere tijd inzetbaar

Ook ben ik voor lange tijd inzetbaar, maar kan ik ook prima een kortere opdracht uitvoeren. Dus wat dat betreft kunt u met mij veel kanten op. Als een project voorbij is dan zit u niet langer aan mij vast omdat ik op ZZP basis werk en niet in loondienst. U hoeft mij dus niet in dienst te nemen wat weer voordelig is voor de liquiditeit voor uw bedrijf. Ook ben ik inzetbaar voor andere soorten activiteiten. Denk daarbij aan het ontwikkelen van een website of het integreren van systemen om de processen in uw bedrijf te versnellen en ga zo maar verder.